vineri, 30 noiembrie 2007

Noiembrie 14, in 2007

Am facut-o lata. Dar lata cu desavarsire. Sau mai bine zis am bagat norocu’n casa.


Pentru ca m-au lasat iar singur de la 7 dimineatza ... am inceput sa exersez miscarile de striptease. Si mi-au iesit incredibil de bine, am dat jos salopeta, body-ul si ... pampersul. Si pentru ca in interiorul celui din urma se gaseau niste chestii puternic mirositoare si lipicioase am profitat de oportunitatea aparuta pentru a picta patul, salteaua si evident peretele.
Cand a intrat mami in camera cu deja clasica replica „neatza soare” ... i-a cam cazut nasul. Cica pictura mea mirosea prea puternic pentru finutele ei papile nasoase asa ca a apucat-o pandalia curatatului. Intai s-a ocupat de mine, apoi de pat, apoi de covor si de perete.


Si iata cum o foarte interesanta opera de arta a fost distrusa, iar creatorul a fost cumplit umilit cu o replica usturatoare „Ce-i rahatul asta imprastiat peste tot?”
Nu cred ca-mi voi mai reveni din aceasta umilinta maxima, dar nici mami nu pare sa fie mai bine decat mine ... se cam lupta cu patul in baie sa-l catere pe calorifer (he, he avem idei bune si in designul interior, specializarea bai) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu