vineri, 30 mai 2008

Sunt gelos

De Paste ne-am dus cu surle si trambite la Campulung la bunici. Si am mes impreuna cu matusica Emma, cu unkiu Zazu (cel dupa care ma topesc eu tot de drag) si bebe Lauaaaa (Laura evident, dar inca nu-mi iese prea bine „rrrrrrrrr”-ul).
Si am fost martorul unor chestii care m-au mesmerizat de tot: mama mea, A MEA, da' sa fie clar A MEA, a luat-o pe bebe Laura in brate si ii canta de mama focului Edelweiss. Sa nu-ti vina sa crezi, propria mea mama m-a tradat in favoarea verisoarei mele. Si ce daca are doar cateva luni, are ochii aia hipnotic de albastri si rade toata? Sa rada la altii ca mama e luata. E A MEA.
Asa ca am reactionat instant, aparandu-mi proprietatea: „mamiiiiiiiii, nu canta bebe. NU canta”. Si uite asa s-a prins mama ca nu-mi pica deloc bine tradarea ei, asa ca ne-a plinbat cantandu-ne amandorura. Laura pe dreapta, eu pe stanga, tinand-o protector, nu cumva s-o fura pe mama (de fapt) si mama cantand Edelweiss. Cam gafait, ce-i drept e drept ca in total plimba fro 18 kile, da ce-i treaba mea? Daca m-a tradat cu printesa cu ochi frumosi?.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu