vineri, 11 octombrie 2013

La scoala


S-a mai terminat o perioada din viata mea, am schimbat scoala. Stiam ca-mi va fi dor de prietenii mei vechi, o parte din ei au ramas inca la scoala veche, altii au plecat si ei la alta scoala, dar cu cei mai dragi mie, tot mai reusesc sa ma mai vad. Cu Mara, mai des, cu Edvard ... trebuie sa se organizeze mamele si e mereu complicat cu mamele astea.
Pana una alta, a fost mami la scoala, cu o zi inainte de a incepe oficial scoala, si ... mi-a adus ghiozdanul nou. E usor, mult mai usor decat ghiozdanul meu cu role si cica nu am nevoie de pixuri, creioane si caiete de acasa ... hmmm si eu cum mai fac concurs cu colegii cum faceam cu Edvard, care are cel mai cool penar?
Mi-a adus si poze din curtea scolii si mi-a placut ca au decorat-o cu steagurile tarilor de unde vin elevii, anul asta a fost pus prima oara si steagul Romaniei. In mar :), mi-a urat mami sa-mi fie sa-mi fie anul plin de roade ca marul din curtea scolii.


Imi place mult de profa de engleza, dar mult de tot, ne-a invatat cantecul despre trenul albastrusi si tot felul de smecherii din matematica. Si zambeste mult, si e calma si niciodata nu tipa la noi, e aproape la fel de faina ca Angelique, doar ca nu-i blonda si inalta. Si pentru ca e asa de simpatica, si invatatura e usoara, desi m-au zapacit de tot cu "cultura efortului" ca evolutia cere efort si ca "cerul e limita" ... poi ce sunt avion?
Ba chiar nu m-ar deranja deloc sa ma duc la scoala in week end  ...oare de ce se uita asa lung mama la mine cand ii zic asta, ce ... daca imi place?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu