joi, 17 iulie 2014

Orient Express la Paris

De cand ma stiu eu baiat ... imi plac trenurile.
Am inceput cu primul trenulet pe sina in forma ce cerc primit cand am facut un an de la unchiuletul Nikos (inca il mai am si il iubesc mult de tot, e primul meu tren).
Am continuat cum era si normal cuThomas, simpaticul tren prietenos si vorbitor si care are o cutie intreaga de prieteni in boxa.
Dupa ce am crescut, si tati a avut curaj sa-mi arate trenuletul lui pastrat din copilarie (de unde se poate spune ca pasiunea se transmite cu gena) si mai ales am reusit sa nu-l stric, l-am meritat chiar pe al meu. Trenul pe sina electrificata, doar al meu.
Deci ... sa vad cum arata inauntru unul din trenurile cele mai faimoase din lume, pentru mine a fost super super tare. Mi-a placut in Orient Express teribil de mult, asa cum mi-a placut ca facea la un moment dat legatura intre Oostand (adica Belgia) si Constanta (adica Romania). Se pregateau de atunci pentru debarcarea Mitzului, as putea spune. Cat de tare era, avea centrala termica, multe cabine de dormit unde se puteau si spala un pic, un mare vagon restaurant cu multe mese si jocuri si ... un pian. Ei bine ... a fost foarte, foarte tentant :).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu