vineri, 13 noiembrie 2015

Mami e nebuna. 400%

La noi in casa e mare nebunie, vine ziua concertului. Keith Jarrett la pian, solo, la noi la Bozar. Zici ca e nu stiu ce mare eveniment ... asa ... ca ziua mea.
Profu de pian i-a spus lui tati, tati lui mami, si gata ... a inceput ... s-au dus si au luat bilete de la prima ora in ziua de presales (nu te pui cu ei cand ii apuca). De cateva saptamani sunt biletele in biblioteca, mami tot zice nu cumva sa racesc sa nu tusesc, ca il ia flama pe pianist; hmmm de parca nu stie ca eu nu racesc, nu obosesc si nu mi-e somn. NICIODATA.
Cum ziceam, pe mama a luat-o flama. Si-a luat rochie noua ... de parca nu sunt toate rochiile ei aproape noi, ca nu o vad purtand decat blugi. Parca vad ca trebuie sa ma imbrac in camasa alba si cu papion ...
Mai zice ca pune si toaca inalta in picioare, desi ... nu stiu daca ii incape glezniera cu care sta de cand s-a ranit la  picior. Dar ... cand o apuca ... nu ai nici o sansa cu ea.
Acum a apucat-o epilatu' si cica si vopsitu ... daaaaahhhhh.  A da...  a apucat-o si nebunia. Dovada:
- Mami ce faci cu acu ala pe gamba? ... pare cam periculoasa treaba, intreb si eu ca un copil grijuliu
- Vezi .. am niste firicele care au crescut pe sub piele si le scot ca sa le smulg, acu vrei sa stii teoria epilatului?, nu stiu de ce o fi asa nervoasa ... ce am pus-o eu sa se irite asa pe picioare ?
- Maaaaami, te chinui ... lasa-le acolo ca oricum nu se vad prin pantaloni.
- Mai mama, maine e concertul... imi pun rochia rosie si ciorapii fini ...
- Maaami, o sa stai pe scaun, si cine poate sa vada niste firicele ? eu tot nu pot sa inteleg de ce se chinuie asa singura cu acul ala ?
- Beeei ... daca ma vede Keith Jarrett? Si se ridica si pleaca nervos de la pian? ma intraba plina de nevinovatie, cu acul in mana dreapta si aparatul de epilat in stanga  ...
- Mami, esti nebuna. 400% NEBUNA.
liniste. am lasat-o muta ... oau 
buahahahaha


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu