sâmbătă, 2 aprilie 2016

sforta spaceului

The force is strong in my family :           EURO SPACE CENTER!


Euro space center este un loc de vizitat. Un loc cu enorm de multe simulatoare de zbor!
In bus am mers aproape doua ore si ne cam plictiseam. Profesoarele nu ne lasau sa ne uitam la tv, zici ca s-au pus de acord cu parintii.
Eram cu prietenul meu cel mai bun, Sebastian si ne jucam jocuri si citeam, ce poti sa faci altceva cand nu te lasa adultii la televizor ...te joci pe telefon.

Cand am ajuns am mancat cartofi prajiti si dupa ne-au dat camerele. Eu eram cu Sebastian in camera. Prima chestie facuta dupa ce ne-am organizat a fost o prezentare despre motoarele unei navete.


Dupa care, ne-am creat propria noastra naveta spatiala care poate ajunge si mai mult de  120m inaltime!
Pe a mea o cheama Killing Machine, portocalie cu flacari rosii si galbene. O nebunie de racheta. Si a zburat si cel mai sus cand le-am lansat. Madness

A venit ora de culcare si m-am distrat la nebunie! M-am jucat cu Sebastian toata noaptea si aproape ca nu am dormit! Ziua urmatoare am facut experiente despre si cu vidul. Am pus un pahar cu apa in sticla si incepea sa faca bule! Parea ca firbe dar de fapt, nu fierbea ci tot oxigenu iesea din apa! Dupa am vizitat a naveta spatiala (am aflat doar la sfarsit ca era doar o machieta!)si am realizat cate butoane ar trebui sa aiba o naveta spatiale adevarata. Am fost pedepsit pentru-ca am atins un buton (enervante profesoarele astea)!
SELFIE SELFIE SELFIE!!!

 Dupa era timpul sa mancam! De data asta n-eau dat paste cu sos de rosii si cu friptura (eu sunt vegetarian deci am scapat friptura si oricum, toti prieteni mei spuneu ca e "greatoasa"! ;) Dupa AM INCERCAT PRIMUL SIMULATOR DE SBOR!!!
Era atat de bine facut! Eu am fost co pilotul navetei spatiale si desigur sebi era pilotul! Si gata ziua! Ziua urmatoare era ultima zi din excursie! Am apucat sa facem  patru chiesti: un simulator de 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu